tiistai 26. heinäkuuta 2022

Parisuhdeblogi isolla Peellä

Kirjoitin eilen viikonlopun keskusteluista
ja kirjoitettuani selkeni tämän blogin tarkoitus.

Parisuhdeblogi.

Haluan kirjoittaa siitä miten olemme kohdanneet Rakkaani kanssa ristiriitoja (ja niitä on kyllä riittänyt). Haluen kirjoittaa siitä miten suhde on jatkuvasti kehittynyt. Haluan kirjoittaa siitä miten parisuhde nähdään nykyaikana. Haluan kirjoitaa siitä miten parisude on tie itsensä tuntemiseen. 

Ja vaikka sinusta tuntuisi siltä, että kirjoittamastani olisi apua sinulle, niin se mikä sinun on kohdattava parisuhteessasi on mahdollista kohdata vain sen ihmisen kanssa, jonka kanssa elät. Kohtaamisen paikka ei ole tässä vaan se on sen ihmisen luona, jonka kanssa väität eläväsi. Tämän sanoman tulet kuulemaan tämän blogin kautta parikin kertaa. 

Se ongelma mikä sinulla on puolisosi kanssa, on teidän ongelma, ja sen kohtaamiseen tarvitaan teitä molempia. Jos jompikumpi ei halua sitä kohdata niin se on siinä. Siihen on sitten tyydyttävä tai siitä on lähdettävä.

 Ongelma on kohdattava siinä missä se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka patsaalle on yhtä olennainen kuin patsas

 Katsoimme Rakkaani kanssa elokuvan Peaceful Warrior joka pohjaan Dan Millmanin samannimiseen kirjaan. Muistin elokuvan henkisemmäksi , ja v...