keskiviikko 3. elokuuta 2022

Lopulta kaikki on hyvin

 Laitoin blogini BLOGIT.FI palveluun. Tällöin minun oli valittava mihin lohkoon blogini usutan ja se oli sitten Ihmissuhteet ja häät. Tämä on siis hääblogi :D Ihmissuhteet ja varsinaisesti parisuhde, mutta koska samassa osiossa oli Häät niin tällä nyt mennään.

Mainitsin jo että Rakkaani kanssa meillä on menossa Ensitreffit Alttarilla Australia jossain puolivälissä. Olemme seuraanneet myös saman suomiversiota, Temppareita, Unelmahäitä, Sisarmorsianta etsimässä, Rakastaa- ei rakasta, 90 päivää morsiamena jne 

Kaikki nämä katsotaan tallenteilta ja pysäytellään sen mukaan kun syntyy keskustelua. Tällä tavalla tunnin jakso saattaa venähtää puoleksitoista tuntiseksi.

Menimme muuten naimisiin 2 kertaa vuonna 2020.* Kosin tämän vuoden alussa ja viime kuussa juhlimme häitämme oikein vieraiden kera. 2020 ei pystynyt koska oli se rutto. Juhlat olivat hämmentävä menestys. Paikalle tuli n 60 vierasta aika lyhyellä kutsuma-ajalla viikko juhannuksesta. Juhlien suunnitteluhan alkoi joskus talvella kun aloimme kasaamaan yhteistä spotify musiikkilistaa. (Ennen juhlia vähän raakkasimme rankimpia biisejä pois, mutta esim PanteraWalk jäi.) Tuolloin ei oikeastaan tarkempia suunnitelmia ollut. Oli vaan idea juhlista. Lopulta kyse oli oli puutarhajuhlista joihin varattiin teltta ja pitkään pohdittin että pitäisi saada joku grillaamaan. Kutsut oli lähetetty kun vaimoni ehdotti, että jos tekisimme ruuat itse ja näin teimme :) Minä grillasin hiki hatussa ja vaimo pyöri keittiössä. Se tuntui haasteelta, mutta se tuntui myös joltain mitä halusimme antaa vieraillemme. Koimme molemmat, ettei ollut ollenkaan meitä se, että olisimme vain pyörineet juhlakauluina. Se ei oikein sopinut meille. Se ei ollut meidän näköistä. Halusimme vain antaa rennon kokemuksen ilman mitään liian hienoa/pröystäilevää, koska sitä koemme olevamme :) Juhlien järjestäminen ja niiden läpivieminen oli jotain mitä en ollut kokenut koskaan aiemmin. Koin, ja uskon Rakkaani kokeneen samoin, sen olleen jotain hyvin yhteistä joka lähti meistä ja välittyi hyvin myös vieraillemme.

Päälläni on yli 10 vuotta vanha paita jossa lukee:
Don't believe Everything you think.
Eilen tajusin että siinä vois kyl lukea
Don't believe Anything you think.

* Okei selvennys... Maistraattivihkimys ja kirkkosiunaus. Kun menimme maistraatissa naimisiin meillä ei ollut vielä tietoa myöhemmin tulevasta siunauksesta. Meillä on selkeästi 2 häihin liittyvää biisiä: AC/DCn Hells Bells ja Amazing Grace. Jälkimmäinen soi astuessamme kirkon käytävää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka patsaalle on yhtä olennainen kuin patsas

 Katsoimme Rakkaani kanssa elokuvan Peaceful Warrior joka pohjaan Dan Millmanin samannimiseen kirjaan. Muistin elokuvan henkisemmäksi , ja v...